Datacolor

Datacolor SpyderX Pro

21512
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa / Myymälässä

Hinta: 159,00 15900
Määrä: kpl
  1. NOPEIN SPYDER KOSKAAN: Näytön kalibrointi väritarkkuuden saavuttamiseksi vie nyt vain minuutin tai kaksi - useita kertoja nopeammin kuin aiemmilla malleilla.

  2. TARKIN SPYDER KOSKAAN: Ensiluokkainen linssipohjainen kalibrointi tarjoaa korkeamman tason väritarkkuutta useille näytöille. SpyderX Pro sisältää vallitsevan valon seurannan, automaattisen profiilin vaihdon ja huomattavasti tarkemman näytön värin, varjodetaljin ja valkotasapainon.

  3. HELPPOKÄYTTÖISIN SPYDER KOSKAAN: SpyderX Pro on niin intuitiivinen, ettei sinun tarvitse olla värinhallinnan asiantuntija. Siinä on nopea ja helppo yhden napsautuksen kalibrointi ja opastava työnkulku, jossa on 12 esivalittua kalibrointikohdetta edistyneelle värin tarkkuudelle.

  4. NÄE ERO HETI: SpyderProof-toiminnallisuus tarjoaa ennen ja jälkeen arvioinnin näytöstäsi ja mahdollistaa eron näkemisen omien kuviesi avulla.

  5. NÄYTÖN TEKNOLOGIAT MUUTTUVAT JA PARANEVAT AJAN MYÖTÄ: SpyderX Pro varmistaa tuen uusimmille näyttötyypeille, nykyaikaisille resoluutioille ja väriavaruuksille.

SpyderX on paras koskaan valmistettu Spyder. SpyderX Pro on suunniteltu valokuvaajille ja suunnittelijoille, jotka etsivät nopeaa, tarkkaa ja helppokäyttöistä näytön kalibrointiratkaisua helpottaakseen värienhallintaprosessiaan. SpyderX Pro -näytön kalibroija tarjoaa ensimmäisen linssipohjaisen kalibroinnin kaikista Spyder-tuotteista. Vuosien tutkimus ja kehitys Datacolorilla johti näytön kalibrointityökaluun, jossa on merkittävästi parantunut tarkkuus, värin tarkkuus ja matalan valon mahdollisuudet.

SpyderX Pro -näytön kalibroinnin avulla valokuvaajat voivat olla varmoja siitä, että näytöllä näkemänsä vastaa todellisuutta. Kun he aloittavat muokkauksen ja tietävät näytön värin olevan tarkka, he voivat luottavaisesti hallita jokaista kuvan osa-aluetta. SpyderX Prossa on laajat värin kalibrointivaihtoehdot sekä mahdollisuudet yhdistää ja säätää useita näyttöjä.

SpyderX on nopein, tarkin ja helpoiten käytettävä näytön kalibrointityökalu, jonka Datacolor on koskaan luonut. SpyderX Pro antaa valokuvaajille enemmän luottamusta ja edistyneen hallinnan luovasta näkemyksestään.

System Requirements
• Windows 7 32/64, Windows 8 32/64, Windows 10 32/64
• Mac OS X 10.10, 10.11, 10.12, 10.13, 10.14
• Monitor Resolution 1280x768 or greater
• 16-bit video card (24-bit recommended)
• 1GB of available RAM
• 500MB of available hard disk
• Internet connection for software download and activation

Supported Languages
English, French, Italian, German, Spanish, Russian, Japanese, Simplified Chinese,
Traditional Chinese, Korean

What’s In the Box
• SpyderX sensor, usb-c adapter
• Welcome card with link to software download and warranty information
• Unique serial number to activate software
• Link to on-line demonstrations, user guide, videos and support
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.