Kuva & Kamera 2019

Olemme mukana Kuva&Kamera messuilla 15.-17.3.2019 Helsingin messukeskuksessa. 
Tervetuloa osastollemme 5d11!

Esittelemme sinulle uutuuksia kamera- ja valaisumaailmasta:

Profoto B10 akkusalama on ainoastaan kameralinssin kokoinen, mutta salamatehoa löytyy viiden käsisalamalaitteen verran.  Se on myös tehokas valaisin video- ja stillikuviin, ja teho ja värilämpötila säätyvät portaattomasti. 

Godox on lyhyessä ajassa noussut maailmanmaineeseen laadukkaiden, kestävien ja innovatiivisten salamalaitteiden valmistajana. Akkukäyttöiset AD200, AD400Pro ja AD600Pro salamalaitteet täyttävät myös vaativien ammattilaisten tarpeet.

Ikoninen Hasselbladin peilitön X1D kamera on saanut ympärilleen uusia objektiiveja. Linssivalikoimasta löytyy nyt myös superlaajakulma XCD 4,0/21mm, normaaliobjektiivi XCD 2,8/65mm ja Hasselbladin valovoimaisin linssi ikinä XCD 1,9/80mm.

Esittelemme myös Lupon uutukaisen, erittäin tehokkaan ja valon laadultaan huippuluokkaa olevan RGB ledipaneelin. Superpanel Full Color 30:n värilämpötila on säädettävissä välillä 2700K - 10000K. Siinä on myös CCT, HSI, RGB ja vihreä/magenta säädöt. Valaisin toimii verkkovirran lisäksi V-mount akulla.

Tule juttelemaan kanssamme valokuvauksesta ja valaisusta! Nopeille päättäjille hyvät messutarjoukset!

Osastollamme ovat esillä seuraavat tuotemerkit:
Hasselblad, Profoto, Godox, Lupo, Colorama, Lee Filters, TetherTools

Lisätietoa Kuva&Kamera messuista. Samalla lipulla pääsee myös GoExpoon.

Messujen ammattilaisaika on perjantaina 15.3 klo 9-12. Sisäänpääsy on tällöin veloitukseton etukäteen rekisteröityneille.

Nähdään messuilla!