Manfrotto 1052BAC Compact valaisinjalusta - käytetty laite

MT14911809
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa / Myymälässä

Hinta: 70,00 7000
Määrä: kpl
Käytetty valaisinjalusta erittäin siistissä kunnossa. Hinta sis.marginaaliveron.

Vahva, luotettava ja kompakti valojalka, jossa on ilmajousitus, joka pitää säädöt sujuvasti ja varmasti, mutta sinun ei myöskään tarvitse huolehtia valokuvauslaitteiden ja studion valaistuksen vahingoittumisesta tai sormiesi jäämisestä väliin vahingossa.

Litteä profiili muodostaa siistin, helposti kannettavan pakkauksen, joka painaa vain 1,2 kg. Tukeva 109 cm:n jalanjälki auttaa sinua pysymään täydellisessä hallinnassa jopa epätasaisessa maastossa.

Manfrotton innovatiivinen Quick Stack -järjestelmä mahdollistaa useiden samantyyppisten jalustojen kiinnittämisen siististi ja turvallisesti yhteen säilytystä varten studiossa ja kuljetuksen ajaksi.

Vaikka tämä kompakti valaisinjalusta on kevyt, se on tarpeeksi tukeva kantamaan helposti jopa 5 kg. Se antaa sinulle joustavuuden yhdistää tämä jalusta valtavaan valikoimaan laitteitasi tarpeen mukaan ilman huolta.

Jalustassa on 5/8 tuuman tappi 3/8 tuuman kierteellä ja irrotettava 1/4 tuuman sovitin, joten sen yhdistäminen lukuisten valokuvaustarvikkeiden kanssa on helppoa ja yksinkertaista. Täydellinen tukemaan led-valoja, salamaa ja speedlighteja valokuvaukseen ja videokuvaukseen.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.