Yritysesittely

Fimekossa on kaikki valokuvauksesta ja valaisusta. Olitpa alan ammattilainen, harrastaja tai vastasitpa yrityksen tai laitoksen hankinnoista, laajasta valikoimastamme löytyy varmasti ratkaisu juuri sinulle.

Asioiminen Fimekossa on mukavaa ja mutkatonta, tapahtuipa se sitten myymälässä, verkkokaupassa, puhelimitse tai sähköpostitse.

Fimeko Oy:n yhteydessä toimivaa pikatukkua käyttävät useat eri yritykset ja valtion laitokset. Toimitukset tapahtuvat aina nopeasti ja täsmällisesti kaikkialle Suomeen. Pyrimme varastoimaan kaikkia myymiämme tuotteita Lönnrotinkadun myymälässä. Huollamme Hasselbladin, Profoton ja Godoxin laitteet. Keskittämällä valokuvaushankinnat Fimekoon, yrityksenne voi keskittyä ydintoimintoihin.

Fimeko sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Hyödynnä yli 40 vuoden kokemuksemme valokuvauksesta ja voit keskittyä olennaisimpaan - loistavien kuvien ottoon.

Fimeko Oy on vuonna 1979 perustettu valokuvausalan myyntiä ja maahantuontia sekä tukkutoimintaa harjoittava yritys. Aikoinaan Töölöntorinkadun varrella sijainneesta monille tutuksi käyneestä pikku kaupasta on vuosien varrella kasvanut kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu valokuvausalan yritys. Fimeko Oy toimittaa kaikki viimeisimmät digitaalitekniikan ja valaisun ratkaisut tukipalveluineen. Fimeko Oy kehittää toimintaansa ja tuotevalikoimaansa jatkuvasti säilyttääkseen paikkansa alan huipulla. Vaikka ala menee vauhdilla eteenpäin, ovat tieto ja taito Fimekossa pysyvää.

Olet aina tervetullut ja muista - hyvä ammattitaitoinen palvelu on meille kunnia-asia.