Lupo

Lupo Superpanel Dual Color 60 Hard

30219
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 2105,00 210500
Määrä: kpl

Erittäin kirkas Dual-Color LED-paneeelivalaisin.

Kiitos True Colour -teknologian, Superpanel Dual Color 60 Soft -valaisimen ledeissä on täydellinen värintoisto eikä se aiheuta värivirheitä. Tämä mahdollistaa sekoittamisen muiden valonlähteiden kanssa (kuten auringonvalon).

Toimii sekä verkkovirralla että akulla.

Superpanel Dual Color 60:a voidaan käyttää V-lock litiumakkujen kanssa (DC-syöttö 14,8V:sta 24 V:iin). Tämä ominaisuus tekee siitä ainutlaatuisen ja mahdollistaa erittäin tehokkaan LED-paneelin (joka voi korvata HMI-valot) kaksiväritekniikalla, joka on todella liikuteltava ja nopeasti käytettävissä missä tahansa haluatkin. Superpanel Dual Color 60:n käyttämiseen tarvitaan kaksi tavallista 160 Wh (tai suurempaa) 14,8V akkua.

Uusia teknologioita.

Kaikki Lupon tuotteet on kehitetty ensisijaisesti kestävyys ja laatu huomioon ottaen jokaista yksityiskohtaa myöten, mutta meille on myös tärkeää, että valojemme ja tarvikkeidemme käyttö ja kuljetus kuvauspaikalla on nopeaa ja helppoa. Siksi olemme työskennelleet vahvistetun teknopolymeerin runkojen kehittämisen parissa, jotka ovat erittäin kestäviä samalla kun ne vähentävät lopullisen tuotteen painoa. Elokuvantekijöiden, valokuvaajien, videokuvaajien ja tv-studioiden sekä vuokrausyritysten pyynnöt ja palaute ovat auttaneet meitä suuresti tässä prosessissa.

Täydellinen tv-studioille, elokuvakuvauksiin ja videokuvaamiseen.

True Colour -teknologian ansiosta Superpaneeleilla on täydellinen värintoistokyky eivätkä ne aiheuta värivirheitä.Tämä mahdollistaa sekoittamisen muiden valonlähteiden kanssa (kuten esimerkiksi auringonvalon). Superpanelien erinomainen CRI (Colour Rendering Index) ja TLCI (Television Lighting Consistency Index) takaavat poikkeuksellisen värintoiston kuvauskohteissasi ja laadukkaiden videoiden, elokuvien ja tv-sisällön tuottamisessa.

Äänetön. Täydellinen videokuvaukseen.

Kaikki Superpanel-sarjan mallit on suunniteltu helpottamaan ammattilaisten työskentelyä televisio-, elokuva- ja videoteollisuudessa, ja äänettömyys on yksi kaikkien valaistustuotteidemme tärkeimmistä ominaisuuksista.

Kattava valikoima kaikkiin tarpeisiin.

Kaikkiin Lupon tuotteisiin saa laajan valikoiman tarvikkeita mm. akut, V-lock adapterit, akkulaturit, softboxit, softgridit ja kuljetuslaukut.

Tekniset tiedot

Värilämpötila: 2800K - 10000K
Koko (mm): 650 x 340 x 110 mm
Paino: 9 kg
Jännite AC: 90 V – 240 V
Virrankulutus: 400 W
Akku: 14.8 V, 160 Wh, standard XLR 4 pin
Taajuus: 50/60 Hz
Compliance: CE
Kauko-ohjaus: Bluetooth Long Range / DMX / RDM
CRi: 97
TLCI: 98
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.