Lupo

Lupo SuperpanelPRO Dual Color 30 Soft

30215
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 1359,00 135900
Määrä: kpl

Erinomainen laatu ja suorituskyky ammattilaisille.

Uudet SuperpanelPRO 30 -valaisimet on suunniteltu tarjoamaan huippulaatua, käyttäjäystävällisyyttä ja erittäin kilpailukykyistä hintaa. Ne sisältävät kaikki aiempien Superpanel 30 -valaisimien ominaisuudet, mutta ovat huomattavasti kestävämpiä ja käytännöllisempiä käyttää, sillä niissä on täysin integroidut elektroniikat eikä erillistä virtalähdettä. Kaikissa SuperpanelPRO 30 -valaisimissa on sekä DMX/RDM- että Bluetooth Long Range -ohjaus Lupo Link -sovelluksella. Uudet SuperpanelPROt säilyttävät kevyen ja kompaktin muotoilunsa, mutta ne on kehitetty tarjoamaan ammattilaisille (TV-studiot, valovuokraamot ja videotuotannot) parasta laatua.

Täydellinen videokuvauksiin studiossa tai kentällä.

SuperpanelPRO on viimeisintä huutoa oleva LED-paneelien sukupolvi, joka on suunniteltu televisio- ja elokuvatuotantoihin ja videokuvaamiseen. SuperpanelPROssa on 400 korkealaatuista LEDiä, joilla on korkea valon tehokkuus, jotta varmistetaan tarkka värintoisto ja korkea CRI (Color Rendering Index) ja TLCI (Television Lighting Consistency Index). Ne tuottavat poikkeuksellisen voimakasta, tasaisesti jakautunutta ja ympäröivää valoa. Erittäin kevyet, kompaktit ja kätevät SuperpanelPROt sopivat täydellisesti niin studiokäyttöön kuin ulkokuvauksiin, ja niitä voidaan käyttää verkkovirralla tai V-mount -akkujen kanssa. Suurella valoteholla koko CCT-spektrin alueella saat tarvittavan valotehon videokuvauksiisi. Kaikkia Lupo SuperpanelPRO valoja voidaan käyttää myös hunajakennojen ja softboxin kanssa, jolloin valo on vielä pehmeämpää.

Vahvistettu teknopolymeerirunko tekee käytöstä käytännöllisempää.

SuperpanelPRO Dual Color 30, kuten kaikki LED-paneelit, LED Fresnelit ja Lupon tarvikkeet, on suunniteltu tarjoamaan ammattimaista suorituskykyä ja se on rakennettu korkealaatuisista komponenteista. Lupon tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa. Tämän kompaktin, monipuolisen ja uskomattoman voimakkaan uuden sukupolven LED-paneelin silmiinpistävä muotoilu ja toiminnallisuus ovat sen kohokohtia. LEDit on valittu niiden korkean värintoiston (CRI > 96, TICI > 98) ja värintoiston tarkkuuden perusteella. Valitsemalla SuperpanelPRO-sarjasta löytyvän mallin voit olla varma, että luotat korkealaatuiseen ja ammattimaiseen tuotteeseen.

Säädettävä värilämpötila

Värilämpötila säätyy välillä 2800 K - 6500 K. Erittäin kevyet ja kompaktit valot (vain 4,9 kg), niitä on helppo kuljettaa omissa pehmustetuissa laukuissaan, ja niitä voidaan käyttää kaikissa kuvaustilanteissa akkujen tai verkkovirran (universaali 90 V - 240 V AC; 14,8 V - 24 V DC) avulla. Erityisen pitkäikäinen akku mahdollistaa täyden tehon käytön noin 1,7 tunnin ajan. Akun paino on vain 800 g, ja sen voi kuljettaa (yhdessä laturien ja tarvikkeiden kanssa) samassa käytännöllisessä laukussa, jota käytetään SuperpanelPROn kanssa. Akun virtaliitäntä tapahtuu paneelin takaosassa olevan 4-napaisen standardin XLR-liittimen kautta.

Kattava valikoima kaikkiin tarpeisiin.

Kaikkiin Lupon tuotteisiin saa laajan valikoiman tarvikkeita mm. akut, V-lock adapterit, akkulaturit, softboxit, softgridit ja kuljetuslaukut.

Tekniset tiedot

Värilämpötila: 2800K - 6500K
Koko (mm): 350 x 353 x 117 mm
Paino: 4,9 kg
Jännite AC: 90 V – 240 V
Virrankulutus: 220 W
Akku: 14.8 V, 95 Wh, standard XLR 4 pin
Taajuus: 50/60 Hz
Compliance: CE
Kauko-ohjaus: Bluetooth Long Range / DMX / RDM
CRi: 96
TLCI: 98
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.