Manfrotto

Manfrotto 1051BAC Mini Compact valaisinjalusta

820243
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa / Myymälässä

Hinta: 109,00 10900
Määrä: kpl

Vahva, luotettava ja kompakti. Compact Photo Stand Mini Air Cushioning on todella kompakti valaisinjalusta. Valaisinjalusta yhdistää kevyen rungon vaikuttavan nostokyvyn kanssa.

Muita hienoja ominaisuuksia tässä  kompaktissa valaisinjalustassa ovat ilmajousituksella varustettu mekanismi, joka pitää liikkeen pehmeänä ja varmana, mutta sinun ei myöskään tarvitse huolehtia valokuvauskalustosi vaurioitumisesta tai sormiesi jäämisestä vahingossa säätöjen aikana. Kun olet valmis lähtemään, taitat yksinkertaisesti jalustan kasaan, ja sen tasainen profiili muodostaa siistin ja helppokuljetettavan paketin, joka painaa vain 1 kg.

Manfrotton Quick Stack System mahdollistaa useiden saman tyyppisten jalustojen siistin ja turvallisen yhdistämisen säilytykseen studiolla ja kuljetukseen kuvauspaikalle. 

Vaikka tämä kompakti valaisinjalusta on kevyt, se on tarpeeksi vahva kantamaan jopa 4 kg. Tämä antaa sinulle joustavuutta yhdistää tämä jalusta tarvittaessa laajan valikoiman varusteidesi kanssa ilman huolen häivää.

Tämä jalusta on varustettu 5/8 tuuman spigotilla, jossa on 3/8 tuuman kierteet, ja siihen kuuluu irrotettava 1/4 tuuman sovitin, joten sen yhdistäminen lukuisiin valokuvaustarvikkeisiin on helppoa ja suoraviivaista. Se on täydellinen valaisimien, salamalaitteiden ja speelightien tukemiseen valokuvauksessa ja videokuvauksessa.

Specifications
Weight: 1 kg
Min Height: 75 cm
Maximum Height: 211 cm
Payload: 4 kg
Top Attachment: type 19
Air Cushioned: Yes
Load Capacity At Maximum Extension: 4 kg
Closed Length: 67 cm
Colour: Black
Column Tube Diameter: 25, 22, 19, 16 mm
Footprint Max Diameter: 70 cm
Leg Cross Section: round
Leg Sections: 3
Stand Leg Size: Ø19mm
Suggested Wheels: 17
Material Base: Adapto
Material Column: Aluminium

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.