Hasselblad

Hasselblad XCD 2,5/55V

280011
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 4199,00 419900
Määrä: kpl

Tiedostot

Voit tutustua objektiiviin myymälässämme. Linssin toimitusaika on n. 5-7pv.

VALOVOIMAINEN OBJEKTIIVI DOKUMENTTI- JA POTRETTIKUVAUKSEEN

Hasselblad XCD 2,5/55V vastaa täyskennokameran 43mm polttoväliä ja tekee siitä XCD linssisarjan normaaliobjektiivin. Tämä perspektiivi yhdistettynä suuren f/2.5 aukon pehmeään bokeh-efektiin tekee tästä objektiivista erinomaisen valinnan täysi- tai puolipituisiin muotokuviin. Se toimii myös hyvin dokumentaarikuvauksessa ja tuotekuvauksessa. Pienellä aukolla kuvattaessa keskussulkimen lamellit voivat luoda Hasselbladin tunnistettavan kahdeksankulmaisen tähtikuvion kirkkaissa valonlähteissä. Kompaktin optisen suunnittelun, pienen ja kevyen tarkennusmoduulin sekä optimoidun keskussulkimen ansiosta XCD 2,5/55V objektiivi painaa vain 372 grammaa, mutta tarjoaa huippuluokan optisen suorituskyvyn.

UUSI TARKENNUSMODUULI: NOPEA, KEVYT, TARKKA

Päivitetty tarkennusmoduuli hyödyntää lineaarista moottoria sekä kevyempää ja pienempää tarkennuslinssiryhmää. Yhdessä X2D kameran PDAF-teknologian (Phase Detection Autofocus) kanssa nämä parannukset  mahdollistavat nopean ja tarkan tarkennuksen, mikä on erityisen hyödyllistä liikkuvien kohteiden kuvaamisessa ja tilanteissa, joissa tarvitaan nopeaa reagointia.

PIENEMPI KESKUSSULJIN

XCD 2,5/55V objektiivissa on päivitetty keskussuljin, joka säilyttää saman tarkkuuden ja suorituskyvyn kuin sen edeltäjät. Keskussuljin on nopea ja hiljainen, mikä minimoi häiriöt kuvaustilanteissa. Lisäksi tämä erittäin pienikokoinen suljin mahdollistaa lyhyen 1/2000s suljinnopeuden ja salaman synkronoinnin kaikilla suljinnopeuksilla.

KÄTEVÄ JA INTUITIIVINEN TOIMINTA

Objektiivin tarkennus- ja säätörengas tarjoavat sulavan käyttökokemuksen. Yksinkertainen työntö tai vetäisy tarkennusrenkaalla vaihtaa AF- ja MF-tilojen välillä. Tarkennusetäisyys ja syväterävyys säilyvät selkeinä intuitiivisten asteikkoviivojen avulla ja säätörenkaan toiminto on mukautettavissa.
Sis. vastavalosuoja, etu- ja takalinssisuojat, suojapussi

Polttoväli: 55mm
Kinovastaavuus: 43mm
Valovoima: 2,5
Pienin himmenninaukko: 32
Kuvakulma (kulmittain, vaaka, pysty): 53°/43°/32°
Pituus/halkaisija: 72/76 mm
Paino: 372g
Suotimen halkaisija: 72 mm
Lyhin tarkennusetäisyys: 0,45 m
Max image scale: 1:6,4
Yhteensopivuus: Hasselblad X ja 907x kamerat
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.