Hasselblad

Hasselblad XCD 2,5/38V

2800085
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 4199,00 419900
Määrä: kpl

Tiedostot

Voit tutustua objektiiviin myymälässämme

KEVYT OBJEKTIIVI MATKALLE JA LÄHIKUVAUKSEEN

Hasselblad XCD 2,5/38V on laajakulmalinssi, joka vastaa täyskennokameran 30mm polttoväliä. Se sopii erinomaisesti dokumentti-, katu- ja maisemakuvaukseen. Potrettikuvauksessa voit sisällyttää enemmän ympäristön yksityiskohtia tai hyödyntää suuren f/2.5 aukon pehmeää bokeh-efektiä, jolloin kohde erottuu taustasta. Pienellä aukolla kuvattaessa keskussulkimen lamellit voivat luoda Hasselbladin tunnistettavan kahdeksankulmaisen tähtikuvion kirkkaissa valonlähteissä. Objektiivin minimi tarkennusetäisyys on vain 30cm, mikä tekee siitä täydellisen ruokakuvaukseen ja tuotekuviin. Kompaktin optisen suunnittelun, pienen ja kevyen tarkennusmoduulin sekä optimoidun keskussulkimen ansiosta XCD 2,5/38V objektiivi painaa vain 350 grammaa, mutta tarjoaa huippuluokan optisen suorituskyvyn.

UUSI TARKENNUSMODUULI: NOPEA, KEVYT, TARKKA

Päivitetty tarkennusmoduuli hyödyntää lineaarista moottoria sekä kevyempää ja pienempää tarkennuslinssiryhmää. Yhdessä X2D kameran PDAF-teknologian (Phase Detection Autofocus) kanssa nämä parannukset  mahdollistavat nopean ja tarkan tarkennuksen, mikä on erityisen hyödyllistä liikkuvien kohteiden kuvaamisessa ja tilanteissa, joissa tarvitaan nopeaa reagointia.

PIENEMPI KESKUSSULJIN

XCD 2,5/38V objektiivissa on päivitetty keskussuljin, joka säilyttää saman tarkkuuden ja suorituskyvyn kuin sen edeltäjät. Keskussuljin on nopea ja hiljainen, mikä minimoi häiriöt kuvaustilanteissa. Lisäksi tämä erittäin pienikokoinen suljin mahdollistaa lyhyen 1/2000s suljinnopeuden ja salaman synkronoinnin kaikilla suljinnopeuksilla.

KÄTEVÄ JA INTUITIIVINEN TOIMINTA

Objektiivin tarkennus- ja säätörengas tarjoavat sulavan käyttökokemuksen. Yksinkertainen työntö tai vetäisy tarkennusrenkaalla vaihtaa AF- ja MF-tilojen välillä. Tarkennusetäisyys ja syväterävyys säilyvät selkeinä intuitiivisten asteikkoviivojen avulla ja säätörenkaan toiminto on mukautettavissa.
Sis. vastavalosuoja, etu- ja takalinssisuojat, suojapussi

Polttoväli: 38mm
Kinovastaavuus: 30mm
Valovoima: 2,5
Pienin himmenninaukko: 32
Kuvakulma (kulmittain, vaaka, pysty): 70°/59°/46°
Pituus/halkaisija: 68/76 mm
Paino: 350g
Suotimen halkaisija: 72 mm
Lyhin tarkennusetäisyys: 0,30 m
Max image scale: 1:6,2
Yhteensopivuus: Hasselblad X ja 907x kamerat
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.