Hasselblad

Hasselblad XCD 4/28P

2800077
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 1899,00 189900
Määrä: kpl

Tiedostot

KEVYT LAAJAKULMAOBJEKTIIVI KATUKUVAUKSEEN

XCD 4/28P laajakulmalinssin kinovastaavuus on 22mm ja se painaa ainoastaan 245 grammaa. Linssi on pituudeltaan 43.5mm ja suurin aukko on f/4.0, mikä tekee siitä ihanteellisen katukuvausta varten. Huippuluokan optinen suunnittelu tuottaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkka ja nopea tarkennusteknologia mahdollistaa välittömät otokset. XCD 4/28P objektiivi soveltuu erinomaisesti maisema-, katu- ja arkkitehtuurikuvaukseen.

TYYLIKÄS, KEVYT, KANNETTAVA

43,5mm pituus ja 245g paino tekevät XCD 4/28P objektiivista Hasselblad X -järjestelmän keveimmän ja pienikokoisimman linssin. Tämä helposti mukana kulkeva objektiivi on täydellinen lisä liikkuvalle valokuvaajalle.

VERTAANSA VAILLA OLEVA OPTINEN SUORITUSKYKY

XCD 4/28P hyödyntää yhdeksän elementin ja kahdeksan ryhmän optista rakennetta, mukaan lukien kaksi asfääristä elementtiä ja yksi ED-elementti. Tämä varmistaa erinomaisen kuvanlaadun samalla kun kromaattista dispersiota vähennetään tehokkaasti. Linssillä on kompakti koko ja tehokas suorituskyky, täyttäen 100 miljoonan pikselin resoluutiovaatimukset. Linssi tuottaa terävää kuvaa korkealla tarkkuudella ja suurella resoluutiolla keskeltä reunoille, saavuttaen erinomaisen kuvanlaadun koko alalla.

Hieman laajempi kuvakulma mahdollistaa selvästi laajemmat otokset. Laajakulmalinssi, jossa on 22mm:n kinovastaavuus ja f/4.0 aukko, tekee luonnon, katukulttuurin ja kaupunkiarkkitehtuurin kuvaamisesta helppoa. 22cm:n lyhin tarkennusetäisyys ja 1:6 suurennus mahdollistavat vaivattoman lähikuvauksen kukista, ruoista ja paljosta muusta.

NOPEA JA TARKKA TARKENNUS

XCD 4/28P objektiivissa on lineaarinen tarkennusmoottori sekä kevyempi ja pienempi tarkennuslinssiryhmä. Kun se on käytössä X2D 100C kameran PDAF-teknologian kanssa nämä parannukset  mahdollistavat nopean ja tarkan tarkennuksen, mikä on erityisen hyödyllistä liikkuvien kohteiden kuvaamisessa ja tilanteissa, joissa tarvitaan nopeaa reagointia.

NOPEA KESKUSSULJIN, RAJATON LUOVA VAPAUS

Linssin pienikokoinen mutta tehokas keskussuljin tukee salamasykronointia kaikilla suljinnopeuksilla aina 1/4000s asti. Kuvaa salaman kanssa kirkkaassa auringonvalossa korostaaksesi kohdetta samalla kun tausta tummuu.

Sis. vastavalosuoja, etu- ja takalinssisuojat, suojapussi

Polttoväli: 28mm
Kinovastaavuus: 22mm
Valovoima: 4
Pienin himmenninaukko: 32
Kuvakulma (kulmittain, vaaka, pysty): 89°/76°/60°
Pituus/halkaisija: 48/75 mm
Paino: 245g
Suotimen halkaisija: 72 mm
Lyhin tarkennusetäisyys: 0,22 m
Max image scale: 1:6,0
Yhteensopivuus: Hasselblad X ja 907x kamerat
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.